Det blir bare bedre nå!

Angående våren, nå ser det endelig ut til at den har nådd oss her nord i vårt langstrakte land. Blomstene er begynt å komme. 
Vinterjakken og vinterskoene er pakket vekk. Og ikke minst er det lenge lyst på kveldene. Klokken var vel 23 da jeg la meg i går og da var det enda ganske lyst ute.
Dette synes jeg er helt utrolig deilig! Men vi har ikke sett solen på mange dager nå, og det går enda snøbyger av og til.
Bortsett fra det har jeg kjøpt meg billetter til en Oslotur i neste uke(2.-6. mai). Var bare helt nødt. Savner folk, by og noe å gjøre.
Har en del på listen min over ting jeg vil gjøre i Oslo. Så jeg gleder meg kjempemye.
- Besøke Botanisk Hage
- Spise (mye!) sushi.
- Kino
- Byvandringer
- og ikke minst : Shopping. 

 OG HEI! Hvis noen av dere er i Oslo de dagene, vil jeg gjerne finne på noe, kaffe eller bare prat eller noe. :) Er alltid koselig! 

Har jeg forresten fortalt dere at jeg har søkt på skole? Jeg har hovedsakelig søkt på ett studie, på litt ulike steder. 
Jeg trives altså veldig godt med barn og får en fin kontakt med dem, så jeg bestemte meg for å søke Barnehagelærer(tidligere førskolelærer). 
Har søkt på Høgskolen i Telemark avdeling Drammen, Notodden(både heltid og deltid). Men også studiet i Bodø og et kunststudie på Notodden. 
Er veldig veldig spent på hvor jeg ender opp til høsten og hva våren og sommeren bringer med seg.

Ellers går dagene i å trene, jobbe og slappe av hjemme. Blir i alle fall godt å komme sørover og være litt sosial igjen.  

 ~Kristine Ithilien~

 

7 kommentarer

°Vinterperle°

29.04.2013 kl.19:32

Deilig med vår, men jeg har nok ikke pakket bort alle vinterskoene mine helt ennå :p Gøy at du har søkt studier - det har jeg også, på så ekstremt mye rart. Mest for å ha det som backup, for jeg har mest lyst til å bare fortsette å jobbe/tjene penger - så kan jeg selvstudere hjemme på temaer som interesserer meg.

God tur! Håper Botanisk Hage blomstrer mer nå enn da jeg var der sist. Også anbefaler jeg å se The Host på kino! :3

Pyrodam

29.04.2013 kl.20:19

Fint bilde av blomstene, våren er min favorittid på året. Jeg har heller ikke pakket vekk vinterklær og sko helt enda, blåser veldig mye her til tider og da er det godt å pakkes inn!

~Kristine Ithilien~

29.04.2013 kl.21:17

°Vinterperle°: Når asfalten blir tørr og blomstene kommer frem pakker jeg vekk det som minner om vinter :P Selv om ikke all snøen er borte.
Gleder meg til å se hvor jeg ender opp til høsten. Men er såklart veldig greit å tjene penger ved siden av studiene. Håper det blir bra for deg! :)

takk! Blir spennende å se hvordan det er der nå.
Det står mellom The Host og Iron Man 3, mulig jeg ser begge ^^

~Kristine Ithilien~

29.04.2013 kl.21:21

Vero: takk :) Jeg er mest glad i høst og vinter grunnet pollenallergi.. men våren og sommeren er vakre årstider. Er enda en del snø her, men sålenge veiene er bare er det vår for meg.

Pyrodam

29.04.2013 kl.22:09

Naw, lykke til med pollenallergien >,< Bare veier er stort tegn på vår det!

Synne

12.05.2013 kl.21:02

For et nydelig bilde - våren er ganske magisk.

Håper du hadde det fint i Oslo! Jeg savner Tigerstaden innimellom, og gleder meg til å tilbringe tid med vennene mine der i sommer.

Krysser fingrene for at du kommer inn på studiet, forresten! Ha en fin uke, klem fra Paris!

~Kristine Ithilien~

12.05.2013 kl.22:41

Synne: tusen takk! :D Ja den er det.
Hadde det supert, kommer et innlegg om det snart. Er blitt overaskende glad i Oslo, tror det har med valgmuligheter å gjøre.
Elsker Paris! Absolutt nydelig by! Var der i 2008 med klassen og storkoste meg der.

Ha en fin uke du også, klem fra Nordnorge.

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

Profilbilde />
</a></div></div>
<div id=

~Kristine Ithilien~

25, Drammen

Nordnorsk jente bosatt i Drammen, som blogger om kreativitet, neglelakk, natur(bilder) og livet på godt og vondt. Drømmer av dimensjoner og fortapt i Tolkiens verden. Studerer barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits