Hobbitkø 2013

I fjor hadde jeg en helt fantastisk opplevelse i køen, og jeg kunne ikke annet enn å gjøre mitt aller beste for å få til det samme i år. 
Så torsdag 10.oktober etter noen timer på skolen drasset jeg med meg tingene mine bort til togstasjonen. Hadde alledere drasset alt med meg på skolen.
Rundt 13.30 var jeg ved Colluseum og møtte kjente og fine fjes fra i fjor.  Navn og nummer ble registrert og så var jeg klar. 

Det hadde regnet og blåst ganske heftig natt til torsdag så det meste av natten. Lise, som jeg skulle dele telt med hadde allrede dagen før vært nede og satt opp telt og blåst opp madrassen vi skulle sove på.
Men grunnet regnet var det ganske mye vann inne i teltet. Heldigvis hadde jeg mange gode hjelpere, og sammen tømte vi teltet for vann og jeg flyttet inn.
I år var jeg MYE bedre forberedt enn i fjor. Etter køen i fjor var jeg nemlig syk en hel uke, og nektet å gjenta det i år, da jeg egentlig holdt på med en eksamensoppgave. 

Den første natten var grusom, jeg frøys og fikk ikke sove mer enn et par timer. Dermed sto jeg opp samtidig som Colluseum åpnet. Rundt 9-halv 10 tiden kom en liten gjeng fra Nitimen på NRK P1 for å høre om noen var våkne nok til å bli med på et direktesendt intervju, og jeg tok utfordringen på strak arm: http://radio.nrk.no/serie/nitimen/muhr01024413/11-10-2013#t=31m45s (trykk på nr 4 for å komme til selve intervjuet.)
hahaha er så rart å høre seg selv på radioooo!!  Tenkte dessuten at : nei ikke så skummelt å være på radio, er jo ingen som ser meg... og *flash* "jeg bare tar et bilde til facebooksiden vår jeg* sa han... 

Allerede før jeg kom hadde de fått tildelt bålpanner og ved så vi ikke skulle fryse fordervet og det var deilig å sitte rundt bålet med kapper, pledd og fin musikk. Fine Ingrid spilte på sin magiske gitar og sang med sin fine stemme for oss og da kan det i grunn ikke bli så mye bedre!
På fredag ettermiddag begynte det å bli ganske mange i køen og dagene ble brukt til lesing i fine bøker, kort og brettspill, soving, filmtitting og mye mer. 

Lørdag var definitivt den beste dagen, var SÅ mye gøy som skjedde. Kvelden før hadde vi fått beskjed om at nå var vi for mange til å kunne sitte inne i kafeen på Colluseum, men vi skulle få lov å sitte ved den nedre inngangen. Så det gjorde vi. Jeg hadde, som i fjor, med meg litt neglelakking-stæsj. Her er to jeg fikk tid til å lakke: 
Eller mine egne lakket jeg kvelden før jeg dro til køen. De øverste skal være ugler, sånn om dere ikke så det.  


Det ble også ganske mye tull og tøys, men det er bare gøy. Sånt som skjer når man er mange gale skapninger på et sted. Men ingen, INGEN kan si at det er kjedelig å være i kø! Vi hadde det så utrolig gøy!! 
Helt til slutt, her er noen bilder av vårt campingområde. Ganske fint egentlig! Satser likevel på å oppgradere neste år. Har lyst å ta med bilen min, slik at jeg får med meg litt mer utstyr, kanskje eget telt. Ikke at det ikke var greit å dele, men jeg sliter å sove med noen andre. Føler meg mye i veien. men nok om det. Her er de siste bildene. 
Gleder meg allerede til neste kø, og litt trist at det blir siste gang. 

Men gleder meg noe enormt til filmen nå, er bare noen få uker unna, og det er SÅ mye som skjer før det!!! IIiih!! 

 

*Har noen av dere noen gang vært i en lignende kø?

 

~*Kristine Ithilien*~

3 kommentarer

lisementalvirus

13.11.2013 kl.20:34

Du var ikke i veien, bare så du vet det <3 Men skjønner det er litt stress ;)

Køen var kjempekos :D

Blir vel noe køgreier når rowlings nye potterfilm kommer på agendaen :3

~Kristine Ithilien~

13.11.2013 kl.21:36

lisementalvirus: hehe takk <3 alltid litt stress å plutselig skal bo med noen når man er vant til å stort sett være alene :P Men er glad det ble sånn likevel :)
håper det! :D mer MÅ det uansett bli! *sender telepatisk beskjed til Peter Jackson om at han må finne på noe mer lurt* hehe

Ingridbeast

15.11.2013 kl.11:45

Åh, det var kjempekoselig! ^_^

Blir stas å se alle igjen på premieren! :D

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

Profilbilde />
</a></div></div>
<div id=

~Kristine Ithilien~

25, Drammen

Nordnorsk jente bosatt i Drammen, som blogger om kreativitet, neglelakk, natur(bilder) og livet på godt og vondt. Drømmer av dimensjoner og fortapt i Tolkiens verden. Studerer barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits