Nesten over nå

Hei dere :) 
Er faktisk ett år siden sist jeg gav lyd fra meg her inne. Er en del som har skjedd siden sist, men mest av alt har jeg utfordret meg selv og hatt en stor selvutvikling. Mye som er skummelt og uvant og nytt, men jeg holder ut. 
Kort fortalt: 
I Mars møtte jeg den flotteste og fineste gutten i verden og vi har vært sammen siden. Han er en enorm støtte for meg og jeg gleder meg til å se fortsettelsen.

For første gang var jeg ikke hjemme nordpå om sommeren, men jobbet her i Drammen. Godt men litt skummelt. 

Har vært på noen middelalder og vikingfestivaler og elsker det! Har også deltatt på noen cons.

I juli begynte jeg en ny livsstil med lavkarbo/lchf. Og er så langt storfornøyd med å ha gått ned nesten 10 kilo og føler meg så mye bedre med meg selv. 

Jeg er nå i gang med mitt 3. og siste år på barnehagelærerstudiet. Er 2 måneder til bacheloren skal leveres. Mest skummelt men spennende. Når vi kommer til det nye året skal jeg være 1 måned i Italia og ha min siste praksisperiode der. Det blir utfordrende og sikkert litt skummelt. Men jeg gleder meg noe enormt, selv om jeg var usikker på om jeg turte - så visste jeg at jeg kom til å angre om jeg ikke gjorde det. Vi er tre jenter som skal reise og bo sammen i Guastalla i Nord Italia fra 20 Februar til 19 Mars.

Planen min er å bruke denne bloggen mer da så jeg håper dere vil følge meg på min reise til Italia. 

Da vet dere litt om hva som har skjedd og hva som skjer. Holder det kort for nå. 
Men håper å kunne blogge litt mer fremover. 

~~Kristine Ithilien~~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

Profilbilde />
</a></div></div>
<div id=

~Kristine Ithilien~

25, Drammen

Nordnorsk jente bosatt i Drammen, som blogger om kreativitet, neglelakk, natur(bilder) og livet på godt og vondt. Drømmer av dimensjoner og fortapt i Tolkiens verden. Studerer barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold

Legg meg til som venn
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits